Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Pancarlı Risotto

Pancarlı Risotto

risotto

Malzemeler

500 gram risotto pirinci

1 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

1 çay bardağı zeytinyağı

Yarım su bardağı su

Küçük bir parça levrek

Balsamik sirke

Hazırlanışı
Soğanı zeytinyağı ile kavurun. Risottoyu ve sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. 1 bardak suyu yedirerek pişirmeye devam edin. Son olarak balsamik sirke ile bağlayın. Haşlanmış, rendelenmiş ve zeytinyağında kavrulmuş pancarla karıştırın. Servis tabağına aldığınız risottonun ortasında zeytinyağında kızarttığınız levrek parçasını yerleştirin.

OKU ➤  İncir Dolması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir