Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Pancarlı Avokado Salata

by Hatice Ünal
23 Ocak 2025
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Pancarlı Avokado Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN

4 Kişilik

Malzemeler:

1 adet avokado, tercihen olgun ve orta yumuşak

1 adet büyük boy pancar

10 adet çilek

1 adet kereviz

1 dal kereviz sapı

1 su bardağı Meksika fasulyesi, haşlanmış

Tuz

Yarım limonun suyu

Sosu İçin:

Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı

2 tatlı kaşığı sirke

Hazırlanışı:

Pancarı kabuğuyla birlikte iyice yıkayıp süzdükten sonra haşlamak için tencereye aktarın. 20 dakika haşlayın. Bu sırada kerevizin de kabuğunu soyup enine üçe kesin ve kaynamakta olan pancarlı suyun içine atın. 10 dakika pancarla birlikte haşlamaya devam edin. Sebzeleri haşladıktan sonra küp şeklinde doğrayın. Kabuğunu soyduğunuz avokadoyu da küp şeklinde doğrayın. Yarım limonun suyunu ekleyip karıştırın. Kalan salata malzemesini de ekleyip harmanlayın. En son sosunu dökün. Tekrar harmanlayın. Salatanız servise hazır.

 

Tags: formda kalPancarlı Avokado Salatasağlıklı beslenmeSalata
Previous Post

Greçka

Next Post

Kuru Börülce Piyazı

Hatice Ünal

Next Post
Kuru Börülce Piyazı

Kuru Börülce Piyazı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki