Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Palamut Tava

by Yemek Zevki Editör
16 Ekim 2014
in Balık Yemekleri
483 10
0
Palamut Tava
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

6

 

Palamut Tava Malzemeler:

> 2 adet büyük boy palamut (Takoz halinde kesilmiş)

> 1 su bardağı un

> Tuz

> Kızartmak için sıvı yağ

Kırmızı Soğan Közlemesi İçin:

> 2 adet kırmızı soğan

> 2 çorba kaşığı zeytinyağı

> 1 dal taze kekik

> 1 kahve fincanı nar ekşisi

 

Palamut Tava Hazırlanışı:

Kırmızı soğanları soyup dörde bölün ve fırın tepsisine yerleştirin. Soğanların üzerine tuzu, taze kekiği serpin, zeytinyağını da gezdirerek dökün. 200 dereceye ayarlı fırında, soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Fırından alın, soğanları sıcakken nar ekşisi dökerek tatlandırın. Takoz halinde kesilmiş palamutları un ve tuz karışımına bulayıp silkeleyin. Daha sonra kızgın yağda kızartın. Palamutları servis tabağına alın, kırmızı soğan közlemesi ile birlikte hemen servis yapın.

Tags: Palamut TavaPalamut Tava HazırlanışıPalamut Tava MalzemelerPalamut Tava Tarifi
Previous Post

Mantarlı Hamsi Güveci

Next Post

Hamsili ve Otlu Mısır Ekmeği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hamsili ve Otlu Mısır Ekmeği

Hamsili ve Otlu Mısır Ekmeği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki