Ana Sayfa » Haber Turu » Özsüt’ün Sahibi STP Gıda, Fırıncala Unlu Mamüllerin İlk Mağazasını Açıyor

Özsüt’ün Sahibi STP Gıda, Fırıncala Unlu Mamüllerin İlk Mağazasını Açıyor


Türkiye’nin Pastacısı Özsüt’ün sahibi STP Gıda, yeni bir konsepte imza attı. Fırıncala mağazasının ilki, İzmir Alsancak’ta açılıyor. Geleneksel ve çağdaş unlu mamullerinin sunulacağı Fırıncala’da 100’ün üzerinde çeşit bulunacak.

Kurulduğu 1938 yılından itibaren güvenilir ve lezzetli ürünleriyle hizmet veren STP Gıda, unlu mamullerin ağırlıklı olarak yer alacağı yeni mağazası Fırıncala’da farklı tadları müşterileri ile buluşturacak. STP Gıda, ilkini İzmir Alsancak’ta açacağı Fırıncala’da; farklı ekmeklerden kurabiyelere, lazanyalardan kruvasanlara kadar geniş ürün yelpazesini misafirlerinin beğenisine sunacak.  STP Gıda’nın kendi tesislerinde üretilen unlu mamullerini keyifli ve sıcak bir ev ortamında sunulacağı mağazada 100’ün üzerinde ürün çeşidi bulunuyor.

STP Gıda Genel Müdürü Yıldırım Çullu, yeni mağazalarının açılışı ile ilgil olarak; “Fırıncala markamız ile misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Kendi modern tesislerimizde üretilen geleneksel ve çağdaş unlu mamullerimizin lezzetini keyifli bir mağaza konsepti ile tüketicilerimize ulaştıracağız. Özel tasarlanmış mağaza konseptimizle ve geliştirilmiş ürün portföyümüzle Fırıncala markasını, yerli ve yabancı markalarla rekabet edebilecek konuma getirmek için yeni bir işletim sistemi oluşturacağız. Fırıncala konseptinin çok beğenileceğine ve mağaza sayımızın hızla artacağına dair güvenimiz tamdır” dedi.

Çok farklı ekmek çeşitlerinin, tuzlu ve tatlı çeşitlerinin, hafif atıştırmalıkların, zengin çeşitli sandviçlerin, böreklerin ve muffinlerin; kahve, çay ve soğuk içecekler eşliğinde servis edileceği Fırıncala, telefonla gelen siparişleri de hızla karşılayacak.

OKU ➤  Lezzet Bloggerlarından “Evde Ekonomi Sırları”

Tavsiye

Et tüketiminin bir kısmını cevizle değiştirmenin potansiyel faydaları

Uluslararası, hakemli, açık erişime sahip bir beslenme dergisi olan Nutrients’te yayınlanan ve Kaliforniya Ceviz Komisyonu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir