Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Otlu ve Patatesli Omlet

by Yemek Zevki Editör
29 Haziran 2015
in Sebze Yemekleri
473 20
0
Otlu ve Patatesli Omlet
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

patates

Malzemeler:
> 8 adet yumurta sarısı
> 1 çorba kaşığı tereyağı
> 1 çorba kaşığı zeytinyağı
> 2 dal taze sarımsak
> 1 kase karışık ot (ebegümeci, ısırgan, labada)
Patatesli Karışım İçin:
> 1 adet büyük boy patates
> 1 çay bardağı sıvı yağ
> 1 tatlı kaşığı kıyılmış taze biberiye
> 1’er çay kaşığı pul biber, kimyon

Hazırlanışı: Patatesi soyup küp şeklinde doğrayın. Tuzlu soğuk suda beklettikten sona iyice suyunu alarak süzülmesini sağlayın. 1 çay bardağı sıvı yağını tavada ısıtıp patatesleri kızartın. Ocaktan alıp süzün. Kıyılmış taze biberiye ile baharatını ekleyip patatesler henüz sıcakken harmanlayın. Otları irice kıyın, taze sarımsakları boyuna ikiye kesin. Yumurtaları çırpın, otlarla birlikte karıştırın. Emsan Cerabest Ceramik Tava’da tereyağı ile zeytinyağını ısıtın. Otlu yumurtaları dökün. Kısık ateşte, kabarıncaya kadar pişirin. En son patates kızartmalarını da tavaya aktarın. Hemen servis yapın.

Tags: Sağlıksebze yemekleri
Previous Post

Bol Yeşillikli Enginar Dolması

Next Post

Vişne ve Vişne Pelteli Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Vişne ve Vişne Pelteli Cheesecake

Vişne ve Vişne Pelteli Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki