Ana Sayfa » Haber Turu » Öğle Yemeklerinin İtalyan Sıcaklığındaki Buluşma Noktası; Aqua Restaurant

Öğle Yemeklerinin İtalyan Sıcaklığındaki Buluşma Noktası; Aqua Restaurant


Doğuyla Batı’nın, geçmişle geleceğin şık sentezi Four Seasons Bosphorus, metropol yoğunluğuna ara vermek için sizi Aqua Restaurant’ta şık ve lezzetli öğle yemeklerine davet ediyor.

Sadeliğin ve şıklığın İtalyan dokunuşu Aqua Restaurant’ın Executive Şefi Sebastiano SPRIVERI’nin hazırladığı öğle yemeği menüsünde, yerel malzemeler geleneksel İtalyan tarifleriyle buluşuyor. Türkiye genelindeki en iyi üreticilerden temin edilen mevsim sebze ve meyvelerle hazırlanan Şef Sebastiano SPRIVERI’nin kış menüsü, Boğaz’ın zarafetine yakışır bir sunumla konukların beğenisine sunuluyor. İtalyan sıcaklığındaki lezzetleri, hızlı ve şık servisiyle misafirlerine sunan Aqua Restaurant’ın öğle yemeklerindeki yeni sunumu ve tarzı keşfedilmeyi bekliyor.

Lezzeti ve sunumu ile kendine hayran bırakan Aqua’nın kış öğle menüsü…

İstanbul Boğazı’nın zamanı durduran manzarasına sahip Aqua Restaurant, Executive Şef Sebastiano Spriveri’nin maharetli elleriyle hazırlanan kış menüsünde, birbirinden farklı İtalyan lezzetlerini en taze haliyle sunuyor. Özenle seçilmiş ürünlerin gerçek lezzetlerinin, ön planda olduğu menüye her biri keşfedilmeye değer yeni lezzetler de eklendi.

Şef Sebastiano Spriveri’nin yenilikçi pişirme teknikleriyle farklılaşan Aqua’nın kış öğle menüleri leziz başlangıçlardan, marine edilmiş ançuez, otlu ekmek gratin midye, tavuk ciğeri pate ve porçini mantarına İtalyan esintisinde geçiş yaşatıyor.

İtalyan mutfağı sevenlerin vazgeçemediği lezzet risotto, Şef Sebastiano’nun da olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Şef’in kış menüsünde bulunan Risotto Carnaroli, porçini mantarı ve çektilirmiş balzamik ile hazırlanıyor.

Et ya da balık tercih edenlere nefis İtalyan dokunuşları…

Aqua öğle yemeği menüsünde et ve balık tercih edenleri ise lezzetli soslar ele geçiriyor. Menüde bulunan balık tabakları, Şef
Spriveri’nin balık pazarına yaptığı ziyaretler ile şekilleniyor. Dil balığını badem kapari limon sos ve karnabahar kuskus ile lezzetlendiren şef, levreği tavada pişirerek kekik, midye ve kum midyesi güveci ile servis ediyor. Ana yemeklerden et tabaklarında fırında piliç karışık biber ratatouille ile hazırlanırken, dana incik yahnisi, porçini mantarı ve siyah türüflü ve safranlı risotto ile servis ediliyor.

Menüye alternatif lezzet arayan misafirler mevsimin taze ve farklı ürünleri ile günlük hazırlanan Şef’in öğle yemeği spesyalini seçerek doyurucu ve hızlı bir alternatif ile güne devam edebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir