Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Nohutlu Kabak

by Yemek Zevki Editör
28 Ağustos 2015
in Sebze Yemekleri
483 10
0
Nohutlu Kabak
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

nohutlu-kabakNohutlu Kabak Malzemeler:

1 kilo kabak

1 adet soğan

1 tatlı kaşığı toz şeker

4 çorba kaşığı zeytinyağı

1 su bardağı haşlanmış nohut

4-5 diş sarımsak

2 adet büyük boy domates

Tuz

Nohutlu Kabak Hazırlanışı:

Kabakları yıkayıp süzdükten sonra kabuklarını yarım parmaktan biraz daha kalınca doğrayın.

Kabuğunu soyduğunuz domatesleri zar şeklinde doğrayın.

3 çorba kaşığı zeytinyağını tencerede ısıtıp kıyılmış soğanı şekerle birlikte kavurun.

Kabakları, diş sarımsakları, rendelenmiş domatesi ve haşlanmış nohutları ekleyin. Tuzunu serpin. Önce yüksek ateşte birkaç dakika kaynatın, daha sonra ateşi kısın. 20 dakika pişirin. Ocaktan alın, 1 çorba kaşığı daha zeytinyağından üzerine dökün.

Tags: Nohutlu KabakNohutlu Kabak HazırlanışıNohutlu Kabak MalzemelerNohutlu Kabak Tarifi
Previous Post

Salat, Sektörde Gücünü Arttırmayı Hedefliyor

Next Post

Balkabaklı Yabani Pirinç Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balkabaklı Yabani Pirinç Salatası

Balkabaklı Yabani Pirinç Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki