Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Narlı somon

by Yemek Zevki Editör
19 Ocak 2014
in Et Yemekleri
483 10
0
Narlı somon
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

narlisomonMalzemeler:

2 çay kaşığı öğütülmüş kakule
2 adet yıldız anason
2 çay kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1 adet narın taneleri
Yarım fincan ince kıyılmış taze soğan
3 çorba kaşığı misket limonu suyu
2 çay kaşığı ince doğranmış acı yeşilbiber
2 diş rendelenmiş sarımsak
2 adet avakado (küp doğranmış)
1 adet marul göbeği (süsleme için)
2 adet orta boy dilim somon

Hazırlanışı:

Kakule ve tuzu karıştırıp somon dilimlerinin her tarafına eşit dağılacak şekilde sürün.  Tepsiye pişirme kağıdını serin, somonları derili tarafları alta gelecek şekilide yerleştirin. Önceden 260 derecede ısıttığınız frınıda 10-12 dakika pişirin.

Sosu için; Nar tanelerini, kıyılmış taze soğanı, şekeri, misket limon suyunu,doğranmış acı biberi ve rendelenmiş soğanı derin bir kapta iyice karıştırın. En son avokado dilimlerini ilave edin. Avokado dilimlerini ezmeden sosun iyice karışmasını sağlayın. Hazırladığınız sosu buzdolabında en az 4 saat bekletin. Servis tabağına pişirdiğiniz somonu yerleştirin. Marul yaprakları ve sos eşliğinde hemen servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Balkabağı Marmelatı

Next Post

Baklava Hamurunda Pesto Soslu Somon

Yemek Zevki Editör

Next Post
Baklava Hamurunda Pesto Soslu Somon

Baklava Hamurunda Pesto Soslu Somon

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki