Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Naneli Karadut Sorbe

by Yemek Zevki Editör
06 Haziran 2016
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Naneli Karadut Sorbe
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Naneli-Karadut-Sorbe

Naneli Karadut Sorbe

(4 Kişilik)

Naneli Karadut Sorbe İçin Malzemeler

2 bardak saplarından ayrılmış karadut

2 çorba kaşığı bal

12 dal taze nane

Yarım limonun suyu

Naneli Karadut Sorbe  Hazırlanışı
Mutfak robotuna koyduğunuz dutların üzerine 2 dolu çorba kaşığı bal gezdirip, robotu çalıştırın. Dutlar tamamen parçalanmaya başlayınca, limon suyunu ilave edin. Bu karışımı bir kaba alın ve havanda ezerek parçalanmış nane yapraklarını üzerine ekleyin. Sorbeyi bir spatula ile iyice karıştırın. Soğutulmuş bardaklarda servis yapın, sunumunda ise taze nane yaprakları kullanmayı ihmal etmeyin. Afiyetle…
Püf Noktası: Dutları tarife başlamadan önce derin dondurucuda en az 2 saat bekletin. Böylece donacak harika bir kıvam alacak!

#NaneliKaradutSorbe #NaneliKaradutSorbeTarifi #NaneliKaradutSorbeMalzemeler #NaneliKaradutSorbeHazırlanışı #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: NaneliKaradutSorbeNaneliKaradutSorbeHazırlanışıNaneliKaradutSorbeMalzemelerNaneliKaradutSorbeTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Oruç Tutarken Halsizliği Önlemenin Yolları

Next Post

Sicilya Pizza

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sicilya Pizza

Sicilya Pizza

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki