Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Muzlu Malaga (Ekler)

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Muzlu Malaga (Ekler)
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

muzlu-malaga

Muzlu Malaga (Ekler) Malzemeler:

> 4 adet muz
> 4 adet kedidili bisküvi
> 100 ml. krema
> Yarım paket kremşanti
> 1 tatlı kaşığı hazır kahve
> 1 tatlı kaşığı toz şeker

Üzeri İçin:
> 250 gram bitter çikolata
> 50 gram fildişi çikolata

Muzlu Malaga (Ekler) Hazırlanışı:

Krema ve kremşantiyi katılaşana kadar çırpıp buzdolabında bekletin. Kahveyi ve şekeri bir fincan suyla karıştırıp kedidilinin şekerli tarafını ıslatın. Üzerine buzdolabında beklettiğiniz kremşantiyi sıkın. Muzun iki kısmını hafif kesip kedidili üzerine sürdüğünüz kremşantinin üzerine yerleştirin, üzerlerine tekrar kremşantiyi sıvayın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip muzların üzerine dökün ve donduktan sonra beyaz çikolatayı da benmari usulü eritip sıkma poşetine koyun. İnce şeritler sıkıp şekil verin. Çikolata parçaları ile süsleyip servis tabağına alın

Tags: EklerEkler MalzemelerEkler TarifiMuzlu MalagaMuzlu Malaga HazırlanışıMuzlu Malaga Tarifi
Previous Post

İşkembe Kavurması

Next Post

Balık Tartar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Balık Tartar

Balık Tartar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki