Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Mozaik Pasta    

Mozaik Pasta    

Fotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak

(10-12 Dilim İçin)

Malzemeler:

1 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi

125 gram tereyağı

120 gram ceviz içi

¾ su bardağı toz şeker

2 paket kakao

1 paket vanilya

Hazırlanışı:

Tereyağını eritip şeker, kakao ve vanilya ile karıştırın. Karışımı sos tenceresine aktarıp 3 dakika kadar kısık ateşte ısıtın. Ayrı bir kaba ufalanmış bisküvi ile irice doğranmış ceviz içini aktarın. Önceden ısıtmış olduğunuz kakaolu sıvı karışımı bisküvili karışıma ilave edin.  İyice karıştırın. Bu karışımı istediğiniz bir kaba veya streç folyoya sarın. Önce buzlukta yarım saat dondurun, daha sonra buzluktan alarak buzdolabında muhafaza edin. Dilimleyip servis yapın.

#mozaikpasta #pasta #cake #food #yummy #çikolata #tarif #yemekzevki #dessert

Tavsiye

Et tüketiminin bir kısmını cevizle değiştirmenin potansiyel faydaları

Uluslararası, hakemli, açık erişime sahip bir beslenme dergisi olan Nutrients’te yayınlanan ve Kaliforniya Ceviz Komisyonu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.