Fotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak
(10-12 Dilim İçin)
Malzemeler:
1 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi
125 gram tereyağı
120 gram ceviz içi
¾ su bardağı toz şeker
2 paket kakao
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Tereyağını eritip şeker, kakao ve vanilya ile karıştırın. Karışımı sos tenceresine aktarıp 3 dakika kadar kısık ateşte ısıtın. Ayrı bir kaba ufalanmış bisküvi ile irice doğranmış ceviz içini aktarın. Önceden ısıtmış olduğunuz kakaolu sıvı karışımı bisküvili karışıma ilave edin. İyice karıştırın. Bu karışımı istediğiniz bir kaba veya streç folyoya sarın. Önce buzlukta yarım saat dondurun, daha sonra buzluktan alarak buzdolabında muhafaza edin. Dilimleyip servis yapın.
#mozaikpasta #pasta #cake #food #yummy #çikolata #tarif #yemekzevki #dessert