Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Mısır Ununa Bulanmış Taze Baharatlar ile Marine Edilmiş Hamsi Tava

by Yemek Zevki Editör
15 Kasım 2014
in Balık Yemekleri
473 20
0
Mısır Ununa Bulanmış Taze Baharatlar ile Marine Edilmiş Hamsi Tava
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

23

Mısır Ununa Bulanmış Taze Baharatlar ile Marine Edilmiş Hamsi Tava Malzemeler:

> 250 gram temizlenmiş hamsi

> 2 su bardağı mısır unu

> Yarım çay bardağı zeytinyağı

> Tuz > Karabiber

> 2 dal taze kekik

> 2 dal biberiye

Mısır Ununa Bulanmış Taze Baharatlar ile Marine Edilmiş Hamsi Tava Hazırlanışı:

Kekik ve biberiyeleri dalından ayırarak küçük parçalar halinde doğrayın. Yıkadığınız hamsileri bir kabın içerisinde taze baharatlar, tuz ve karabiber ile tatlandırın. Aynı kabın içerisinde balıkları mısır ununa bulayın. Teflon tavanın içerisine balıkları yan yana ve sıkı bir şekilde dizdikten sonra üzerine zeytinyağı gezdirin. Orta ateşte iki yüzü de pişine kadar kızartın.

Tags: Hamsi Tava HazırlanışıHamsi Tava MalzemelerHamsi Tava TarifiHamsi Tava YapılışıMısır Ununa Bulanmış Taze Baharatlar ile Marine Edilmiş Hamsi Tava Tarifi
Previous Post

Chobani’den Amerika’daki Yeni Girişimciler İçin “Chobani Gıda Kuluçkası”

Next Post

Kereviz Saplı Fırın Tavuk

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kereviz Saplı Fırın Tavuk

Kereviz Saplı Fırın Tavuk

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki