Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Minestrone Çorbası

by Yemek Zevki Editör
29 Kasım 2016
in Çorba Tarifleri
483 10
0
Minestrone Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

minestrone-corbasi

Minestrone Çorbası Malzemeler:
• 3 adet havuç • 3 adet kabak • 3 adet kırmızıbiber
• 3 adet sarı biber • 10 adet taze fasulye
• 50 gram taze veya konserve bezelye
• 1 dal taze kereviz sapı
• 3 adet patates
• 10 adet taze mantar
• Yarım bağ maydanoz
• 5 diş sarımsak
• 2 adet kuru soğan
• 3 adet olgun domates
• 10 yaprak taze fesleğen
• 1 çay kaşığı deniz tuzu
• 1 tatlı kaşığı bul biber
• 1 tatlı kaşığı karabiber
• 1 çorba kaşığı biber salçası
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• 6 çorba kaşığı su

Minestrone Çorbası Hazırlanışı:
Öncelikle bütün sebzeleri küp küp doğrayın. Ayrı kaselere alın. Ocakta kızdırdığınız yağın içerisinde önce soğan ve sarımsakları hafif öldürün. Havuç, kereviz sapı, taze fasulye gibi sert ve zor pişecek sebzeleri sırasıyla tencereye ekleyerek kavurmaya başlayın. Baharatları ve tuzunu ekleyin. Kavrulan sebzelerin üzerine sıcak su ilave edin. Ocaktan almaya yakın maydanozlarını serpin. Mikserden geçirdikten sonra çorbayı kaynamaya bırakın.

Tags: Çorbaçorba tarifiÇorbaTarifiMinestrone ÇorbasıMinestrone Çorbası Tarifi
Previous Post

Krem Peynir Dolgulu Cupcake

Next Post

Sonbahar Pastası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sonbahar Pastası

Sonbahar Pastası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki