Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Marine Levrek

by Yemek Zevki Editör
15 Eylül 2015
in Balık Yemekleri
483 10
0
Marine Levrek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

marine-levrekMarine Levrek Malzemeler:

2 adet derisi alınmış levrek fileto

150 gram çarkıfelek meyvesi püresi

100 gram zeytinyağı

1 demet su teresi

2 adet Meksika biberi

8 adet böğürtlen (İsteğe göre çilek, frambuaz da olabilir)

Tuz, karabiber

 

Marine Levrek Hazırlanışı:

Derisi alınmış levreği küp küp olacak şekilde kesin.

Başka bir kapta zeytinyağını ve meyve püresini karıştırın. İnce kesim levrekleri bu karışımla birleştirin, yaklaşık 10 dakika kadar içinde bekletin, böylece çiğ  levrekler meyve asidinde bu süreç içinde pişecektir.

Bekleme esnasında ayıklayıp süzdüğünüz tereleri ve Meksika biberlerini ince ince doğrayın. Üzerine, levrekler için hazırladığınız sostan bir kaşık kadar ilave edin. Salatanıza parlaklık ve lezzet sağlamış olacaksınız.

Sizin hoşunuza giden bir servis tabağına levreklerinizi güzel bir şekilde yerleştirin. Levreklerinizin orta kısmına ise tere ve biber karışımınızı yerleştirin. Son olarak ise böğürtlenleri terenin etrafına serpiştirin.

Tags: Marine LevrekMarine Levrek HazırlanışıMarine Levrek Nasıl YapılırMarine Levrek TarifiMarine Levrek Yapımı
Previous Post

Limonlu Tart

Next Post

Reyhan Şerbeti

Yemek Zevki Editör

Next Post
Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki