Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Mantarlı Ispanak

by Yemek Zevki Editör
28 Temmuz 2014
in Haber Turu
483 10
0
Mantarlı Ispanak
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2489Malzemeler

1 kilo ayıklanmış yıkanmış ıspanak.

250 gram haşlanmış doğranmış mantar

2 su bardağı süt

3 yemek kaşığı beyaz un

3 adet taze soğan

100 ml. çiğ krema

1 çay kaşığı deniz tuzu

1 çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı

Bir tava içerisine sıvı yağı ilave edin, mantarları, taze soğanı ve çiğ kremayı ekleyerek 10 dakika pişirin.

Bu arada başka bir tencereyi ocağa koyup boş olarak ısıtın. Kızmış olan tencereye ıspanakları ekleyerek suyunu çekene kadar kavurun. Kavrulan ıspanaklara sütün içine koyup karıştırdığınız beyaz unu yavaş yavaş yedirin. Tuzunu ayarlayın. Bir tavada kavurduğunuz mantarları da ıspanağın olduğu tencereye ilave edin. Bu şekilde karışımı  sütünü çekene kadar kavurun. 3 – 5 dakika dinlendirdik den sonra servis aşamasına geçin.

Tags: Ramazan Yemekleri
Previous Post

Scones

Next Post

Damla Sakızlı Su Muhallebisi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Damla Sakızlı Su Muhallebisi

Damla Sakızlı Su Muhallebisi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki