Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Mandalinalı Puding

by Yemek Zevki Editör
19 Aralık 2016
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Mandalinalı Puding
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

mandalinali-puding

Mandalinalı Puding

Mandalinalı Puding için Malzemeler:
4 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı mısır nişastası (tepeleme)
3 adet yumurtanın sarısı
2 çorba kaşığı tuzsuz tereyağı
1 tatlı kaşığı vanilya aroması ya da 1 paket vanilin
1 kutu krema (200 ml)
1 su bardağı mandalina püresi
1 paket kakaolu petibör bisküvi

Mandalinalı Puding Hazırlanışı:
Mandalina püresi için; Mandalinaları soyun. Zarlarını çıkardıktan sonra mutfak robotuna aktarın. Püre haline getirin. Puding için; Sütü, şekeri, yumurta sarılarını ve nişastayı tencereye alın. Çırpma teliyle iyice karıştırın. Kısık ateşte topaklaşmadan sürekli karıştırarak pişirin. Vanilya aromasını, mandalina püresini ve tereyağını ilave edin. Birkaç taşım daha kaynatın. Ocaktan alın, mikserle iyice karıştırın. Oda ısısında ılınınca kremayı ekleyin ve pütürsüz bir kıvam alana dek mikserle iyice çırpmaya devam edin. Bisküvilerini mutfak robotunda kum haline gelene dek ezin. Pudingi servis tabağına dökün, üzerine bisküvi kumunu serpin. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın. İsteğe göre dilimlenmiş mandalina ve taze nane yaprakları ile süsleyin.

Tags: mandalinaMandalinalı PudingMandalinalı Puding HazırlanışıMandalinalı Puding MalzemeleriMandalinalı Puding Nasıl Yapılırpuding
Previous Post

Mandalina ve Limonlu Tavuk Eti

Next Post

Etli Bulgur Pilavı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Etli Bulgur Pilavı

Etli Bulgur Pilavı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki