Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Lorlu Pazı Dolması

by Hatice Ünal
23 Aralık 2022
in Tarifler
478 15
0
Lorlu Pazı Dolması
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Hazırlayan: Hayal DEMİRKOL – Fotoğraf: Özgür BAKIR

(4 Kişilik)

Malzemeler:

300 gram tatlı lor peyniri

50 gram süzme yoğurt

2 diş sarımsak

1 çorba kaşığı pul biber

1 adet közlenmiş salçalık kırmızı biber

Birkaç yaprak pazı

Hazırlanışı:

Pazı yapraklarını kaynar suyun içinde, yumuşayıncaya kadar bekletin. Tezgahın üzerine yayıp damarlı kısımlarını kesip yumuşak kısımlarını ayırın.

İç malzemesi için tatlı lor peynirini çukur bir kaba aktarın. Süzme yoğurdu, havanda ezilmiş sarımsakları, pul biberi ve zar şeklinde doğranmış kırmızı biberi ilave ederek karıştırın.  Pazı yapraklarından avuç içi kadarını tezgahın üzerine yayın. Ortasına peynirli iç malzemeyi yerleştirin. Bohça şeklinde toparlayıp ucunu sıkılaştırın. Buzdolabında yarım saat kadar beklettikten sonra servise hazır edin.

#lorlupazıdolması #pazıdolması #dolma #pazı #kışsebzeleri #kışlezzetleri #food #yummy #dessert

 

Previous Post

Mısır Unlu ve Yaban Mersinli Kek

Next Post

Ceviz tüketenlere bir iyi haber daha!

Hatice Ünal

Next Post
Ceviz tüketenlere bir iyi haber daha!

Ceviz tüketenlere bir iyi haber daha!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki