Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Limonlu Hamsi Fırında

by Yemek Zevki Editör
07 Kasım 2015
in Balık Yemekleri
468 25
0
Limonlu Hamsi Fırında
751
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

limonlu-hamsi

Limonlu Hamsi Fırında Tarifi

Limonlu Hamsi Fırında İçin Malzemeler:
3 adet limon
500-600 gram temizlenmiş kılçıksız hamsi
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet limonun suyu
1-2 çay kaşığı pul biber
1-2 çay kaşığı kuru kekik
2-3 dal kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Birkaç tutam kıyılmış maydanoz

Limonlu Hamsi Fırında Hazırlanışı:
Limonları enine ikiye kesin. Fırın tepsisinin içinde düşmeden sabit durması için sivri kısımlarını bıçakla hafifçe kesin. Limonların içini kaşık yardımı ile hafifçe oyup (limonun yarısı kalacak şekilde çıkartın. Hamsileri çukur bir
kaba alın. Zeytinyağını, limon suyunu, baharatı, kıyılmış maydanozu ve kaşar peynirini ekleyin. Karıştırıp limonların içine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Fırından alın, kıyılmış maydanoz serpip sıcak sıcak servis yapın.

Tags: fırındahamsilimonlu hamsiLimonlu Hamsi FırındaLimonlu Hamsi Fırında HazırlanışıLimonlu Hamsi Fırında İçin MalzemelerLimonlu Hamsi Fırında Nasıl YapılırLimonlu Hamsi Fırında Tarifi
Previous Post

Palamut Izgara

Next Post

Zeytinyağlı Ispanak Kökü

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytinyağlı Ispanak Kökü

Zeytinyağlı Ispanak Kökü

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki