Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Lavaş Ekmek Arası

by Yemek Zevki Editör
07 Nisan 2016
in Pratik Yemekler
478 15
0
Lavaş Ekmek Arası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

lavas-ekmek-arasi

Lavaş Ekmek Arası Tarifi

Lavaş Ekmek Arası İçin Malzemeler:

2 adet lavaş ekmek
1 dilim çeddar peynir
1 küçük kase rendelenmiş
mozzarella veya çeçil peyniri
1 adet közlenmiş kapya biber
1 çay kaşığı kimyon

Lavaş Ekmek Arası Hazırlanışı:

Lavaş ekmeklerini tezgahın üzerine yayın. Ekmeğin yarısına rendelenmiş çeddarı, küp küp doğranmış mozarella veya çeçili, közlenmiş ve jülyen doğranmış kapya biberi ve kimyon karışımını serpin. Diğer yarısını üzerine kapatın, yani yarım ay olacak şekilde. Kalan lavaş ekmeğini de aynı şekilde hazırlayın. Yarım ay şeklindeki lavaş ekmeklerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 10 dakika pişirin. Hemen servis yapın.

Tags: lavaşLavaş Ekmek ArasıLavaşEkmekArasıLavaşEkmekArasıHazırlanışıLavaşEkmekArasıİçinMalzemelerLavaşEkmekArasıNasılYapılırLavaşEkmekArasıTarifi
Previous Post

Ekmek Üstü Göz Yumurta

Next Post

Asmalı Börek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Asmalı Börek

Asmalı Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki