Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Labneli Cevizli Poğaça

by Yemek Zevki Editör
12 Haziran 2015
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Labneli Cevizli Poğaça
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Labneli-Cevizli-Pogaca

Labneli Cevizli Poğaça Hazırlanışı:

Hamurundaki labne ve üzerindeki ceviz ile bu poğaça besleyici özelliğinden dolayı her zaman favorim olmuştur. Yoğurması 10 dakika, pişirmesi ise sadece 30 dakika alan poğaçanın tarifini ‘her daim elinizin altında bulundurun’ derim; yani pişir çık sokağa! Tarifine gelince 2 adet yumurtayı, 1 su bardağı yoğurdu, yarım su bardağı zeytinyağını, 1 paket kabartma tozunu, 1 çay kaşığı tuzu, 2 yemek kaşığı labne peynirini çukur bir kaba aldım. 2-2,5 su bardağı kadar unu ekleyerek iyice yoğurdum. Hamurdan küçük yuvarlak hamurlar elde ettim. Hamurun dış kaplaması için 2 dilim bayat ekmek içi ile bir avuç cevizi rondodan geçirdim. Yuvarladığım poğaçaların her tarafını, hazırladığım cevizli karışıma buladım. Daha sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip 180 derecede 30 dakika kadar pişirdim

Tags: Labneli Cevizli PoğaçaLabneli Cevizli Poğaça HazırlanışıLabneli Cevizli Poğaça MalzemelerLabneli Cevizli Poğaça Tarifi
Previous Post

Zomato’dan İftarın En Lezzetli Mekanları

Next Post

Sarı Kirazlı Komposto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sarı Kirazlı Komposto

Sarı Kirazlı Komposto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki