Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Kuz Etli Çağlalı Enginar

by Yemek Zevki Editör
11 Haziran 2015
in Et Yemekleri
468 25
0
Kuz Etli Çağlalı Enginar
747
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kuzu-Etli-Enginar

Kuz Etli Çağlalı Enginar Malzemeler:

500 gram kuzu eti veya beyaz etli balık

4 adet enginar (temizlenmiş)

1 çay bardağı zeytinyağı

7-8 adet çağla

1 adet soğan (küp doğranmış)

1 adet limonun suyu

Kuz Etli Çağlalı Enginar Hazırlanışı:

Enginarları temizlemek için saplarından 4 santim kalacak şekilde kesin. Dış yapraklarını tek tek kopararak iç yapraklar çıkıncaya kadar temizleyin. iç yaprakların uçunu kesin. Enginarları ikiye bölün. içindeki tüylü kısmını temizleyip limonlu suya atın. Zeytinyağının yarısını ısıtılmış tencereye aktarın. Kuzu etlerini ekleyip suyunu çekene kadar kavurun. Etler suyunu çekince soğanı, enginarları, çağlaları, 1 limonun suyunu, tuzu, 1 su bardağı suyu ve kalan zeytinyağını ekleyin. Birkaç taşım kaynattıktan sonra ateşi kısın. Enginarlar yumuşayıncaya kadar pişirin

Tags: Kuz Etli Çağlalı EnginarKuz Etli Çağlalı Enginar MalzemelerKuz Etli Çağlalı Enginar Tarifi
Previous Post

Taze Bakla Dolması

Next Post

Arapsaçlı Kuru Fasulye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Arapsaçlı Kuru Fasulye

Arapsaçlı Kuru Fasulye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki