Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Kuru Dutlu Rezene

by Yemek Zevki Editör
07 Ağustos 2013
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Kuru Dutlu Rezene
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler
• 2 adet rezene kökü
• 2 dal rezene saçı,(arap saçı, maratho)
• Yarım demet taze soğan
• Yarım kahve fincanı dolmalık fıstık
• 1 kahve fincanı zeytinyağı
• 2 su bardağı soğuk su
• 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
• 1 büyük kahve fincanı (beyaz) kuru dut
• Yarım tatlı kaşığı öğütülmüş tuz
• 1 tatlı kaşığı tozşeker
• 10 adet beyaz tane biber

Kuru Dutlu Rezene Tarifi;
Rezenenin dallarını incecik kıyıp, köklerini boylamasına ikiye kesin. Ayrı bir yerde kıyılmış taze soğan ve dolmalık fıstığı zeytinyağında 2 dakika soteleyin. Su, rezene kökü ve saçını ilave edin. Portakal kabuğu, dut, tuz, toz şeker ve tane karabiber ekleyip 20 dakika pişirin. Rezene köklerine soğanlı harcı doldurup servis yapın.

Tags: Basit YemeklerDiyet
Previous Post

Kirazlı Semizotu Pirpirim

Next Post

Kabak Çiçeği Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kabak Çiçeği Dolması

Kabak Çiçeği Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki