Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Kuru Börülce Piyazı

by Yemek Zevki Editör
25 Nisan 2016
in Sebze Yemekleri
468 25
0
Kuru Börülce Piyazı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cs_0006Kuru Börülce Piyazı Tarifi

Kuru Börülce Piyazı İçin  Malzemeler:

2 su bardağı kuru börülce

Yarım demet maydanoz

Yarım demet taze soğan

1-2 adet kırmızı kapya biberi

Sumak, pulbiber

1 çorba kaşığı soya sosu

Sirke, limon suyu

Zeytinyağı

Kuru Börülce Piyazı Hazırlanışı:

Börülceyi bir gece önceden ıslatıp tuzlu suda diri kıvamda haşlayın. Süzgece alın ve suyu tamamen süzülene kadar bekletin.

Maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ayıkladıktan sonra ince kıyın, biberi temizleyip zar şeklinde doğrayın. Börülceyi derin bir kaba aktarıp doğradığınız malzemeler ile birlikte karıştırın. Sos için gereken malzemelerden arzu ettiğiniz miktarda ilave edip tatlandırdıktan sonra yarım saat kadar dinlendirin.

#KuruBörülcePiyazıHazırlanışı #BörülcePiyazı #Börülce #KuruBörülcePiyazıTarifi

Tags: börülceBörülcePiyazıKuruBörülcePiyazıHazırlanışıKuruBörülcePiyazıTarifi
Previous Post

Chocolatechip Cookie

Next Post

Mahlepli Tuzlu Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Mahlepli Tuzlu Kurabiye

Mahlepli Tuzlu Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki