Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kumpir

by Yemek Zevki Editör
16 Şubat 2015
in Pratik Yemekler
488 5
0
Kumpir
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

39

Kumpir Malzemeler:

> 3 adet büyük boy patates

> 1 bağ ıspanağın yeşil yaprakları

> 3 dilim dil peyniri

> 3 çorba kaşığı tereyağı

> Zeytinyağı

> Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Patatesleri yıkayıp iyice kurulayın. Patatesin her yerine çatal yardımıyla delikler açıp patatesi alüminyum folyoya sarın. Sardığınız patatesleri fırın tepsisine yerleştirin. 200 dereye ayarlı fırında yarım saat pişirin. Patatesleri folyodan çıkarıp kabuklarına zeytinyağı sürün ve 20 dakika daha pişirin. Ispanakların yalnızca yapraklı kısımlarını yıkayıp temizleyin. Kaynayan suya batırıp 1 dakika kadar tutun ve hemen çıkarın. Ispanakları süzüp ince ince doğrayın. Dil peynirini rendeleyin. Pişen patateslerin üzerini bıçakla yarın ve haşlanmış patateslerin içini kaşık yardımıyla bir kaba alın. Tereyağı, peynir ve ıspanağı ekleyin. Tuzu ve taze çekilmiş karabiberi de ilave edip karıştırın. Karışımı kabukların içine tekrar paylaştırarak sıcak sıcak servis edin.

Tags: KumpirKumpir HazırlanısıKumpir MalzemelerKumpir Tarifi
Previous Post

Fırında Ispanaklı Yumurta

Next Post

Aynı denizin çevresinde toplanmış ülkelerin ortak mutfağı…

Yemek Zevki Editör

Next Post
Aynı denizin çevresinde toplanmış ülkelerin ortak mutfağı…

Aynı denizin çevresinde toplanmış ülkelerin ortak mutfağı...

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki