Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Krep Sarma

by Yemek Zevki Editör
07 Mart 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Krep Sarma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

krepsarma

Krep Sarma

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

300 gram çipura balığı

50 gram ayıklanmış iskorpit balığı

1 adet al biber

Yarım kuru soğan

4 diş sarımsak

1 çay kaşığı karabiber

Yeteri kadar sıvı yağ

Krep İçin:

Yumurta

Süt

Un

Üzeri İçin:

50 gram kaşar peyniri

Sosu İçin:

1 çay bardağı likit krema

2 çorba kaşığı soya sosu

 

Hazırlanışı

Yumurta, süt ve un ile elde ettiğiniz hamurdan teflon tavada kızartarak krepler hazırlayın.

Tüm malzemeleri karıştırarak 10 – 15 dakika süreyle soteleyin. Hazırladığınız kreplerin içine harcı koyarak rulo şeklinde sarın. Krepleri kiremit güvece koyun. Üzerine sosunu ve kaşar peyniri rendesini serpin. 180 dereceye ayarladığınız ve önceden ısıttığınız fırında 10 dakika süreyle pişirin.

Sos için; Krema ve soya sosu bir tavada kaynayıncaya kadar çevirin.

Tags: Krep SarmaKrep Sarma HazırlanışıKrep Sarma MalzemelerKrep Sarma Tarifi
Previous Post

Sacher Turta

Next Post

Briwat

Yemek Zevki Editör

Next Post
Briwat

Briwat

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki