Malzemeler:
10 adet hazır milföy hamuru
2 adet yumurta
Yarım litre süt
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı toz şeker
160 gram beyaz çikolata
Süslemek İçin:
Şeker hamuru
Hazırlanışı:
Kreması için; Orta boy bir tencerede 2 yumurtayı ve 1 çay bardağı toz şekeri çırparak karıştırın, karışıma 3 çorba kaşığı unu ekleyerek macun kıvamına getirin, daha sonra yarım litre sütü ekleyin. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan alıp bıçak yardımıyla ufak parçalara böldüğünüz 160 gr beyaz çikolatayı sıcak kremaya ekleyip erimesini sağlayın. Kremanın üzerini hava almaması için tamamen kapatacak şekilde streç filmle kaplayın. Böylece kremanın üzeri soğuma aşamasında kalınlaşmayacak ve krema pürüzsüz olacaktır. Hazırladığınız pastacı kremasını en az 3 saat kadar buzdolabında soğumaya bırakın.
Milföy hamurları oda ısısında çözülünce biri büyük diğeri küçük ve ortası boş kalp şeklindeki kalıplar yardımı ile hamurlar elde edin. Hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 210 dereceye ayarlı fırında kızartın. Fırından alın, bütün kalpli milföylerin üzerine sıkma torbası yardımı ile pastacı kremasından sıkın. Üzerine ortası boş kalpli hamuru yerleştirin. Ortasına gerekirse biraz daha pastacı kreması ile doldurabilirsiniz. Şeker hamuru ile elde ettiğiniz kırmızı küçük kalpler veya güllerle de süsleyip servis yapın.