Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Közlenmiş Biberli Fırın Kabak

by Yemek Zevki Editör
19 Mayıs 2015
in Tarifler
458 35
0
Közlenmiş Biberli  Fırın Kabak
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

fırın-kabak

Közlenmiş Biberli Fırın Kabak Malzemeler: 

2 adet büyük boy kabak

1 adet közlenmiş kırmızı biber

1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

2 çorba kaşığı rendelenmiş beyaz peynir

1 çorba kaşığı kavrulmuş dolmalık fıstık

1 çorba kaşığı zeytinyağı

Dereotu

Közlenmiş Biberli Fırın Kabak Hazırlanışı:

Kabakları yıkayıp kabuklarını kazımadan enine ikiye kesin. içlerini tatlı kaşığı yardımı ile tabanına değmeyecek şekilde çıkartın. Kabağın içini küçük küçük doğrayıp çukur bir kaba aktarın. Kabakların her tarafını fırça yardımı ile zeytinyağı ile yağlayın. 200 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. Fırından alın. içine közlenip irice doğranmış kırmızı biberi, rendelenmiş beyaz ve kaşar peynirini, dolmalık fıstığı ilave edin. iyice karıştırın. Karışımı fırından çıkarmış olduğunuz yani ön kızartmasını yaptığınız kabakların içine doldurun. Tekrar sıcak fırına verin. 10 dakika daha pişirip ocaktan alın. Dereotu ile süsleyip hemen servis yapın

Tags: Fırın KabakFırın Kabak TarifiKözlenmiş Biberli Fırın KabakKözlenmiş Biberli Fırın Kabak MalzemeleriKözlenmiş Biberli Fırın Kabak Tarifi
Previous Post

Süzme Yoğurtlu Turşu Salatası

Next Post

Buğdaylı Yaprak Sarma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Buğdaylı  Yaprak Sarma

Buğdaylı Yaprak Sarma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki