Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Közlenmiş Biberli Ezme

by Yemek Zevki Editör
12 Eylül 2014
in Sebze Yemekleri
473 20
0
Közlenmiş Biberli Ezme
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

26

Malzemeler:

> 1 su bardağı ceviz içi (Tercihen taze ceviz içi)

> 1 adet orta boy kuru soğan

> 1 çorba kaşığı nar ekşisi

> 2 çorba kaşığı biber salçası

> 2 çorba kaşığı limon suyu

> 1 dilim bayat ekmek içi (Tercihen Trabzon ekmeği)

> Kimyon, toz kırmızı biber

> 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı

> 2 adet közlenmiş kırmızı biber

> 5-6 yaprak kurutulmuş domates

Hazırlanışı:

Cevizleri ılık suda ıslatıp  üzerindeki zarı temizleyin.  Kurutulmuş domates  yapraklarını da sıcak suda  yumuşayıncaya kadar  bekletin. Sos tenceresinde  yağı ısıtıp ince kıyılmış  soğanı kavurun. Ocaktan  alın. Kalan tüm malzemeyi  mutfak robotuna alın.  Macun kıvamına gelene dek karıştırın.

Aklınızda bulunsun:  Salçalı olduğu için tuz  eklemedik, salçanız tuzsuz  ise damak tadınıza göre tuz

Tags: sebze yemekleri
Previous Post

Lezzetli Ve Sağlıklı Bir Mola İçin; Alpro Badem Sütü İçin

Next Post

Meksika Ateşi Knorr Çabuk Çorba ile Bardağınızda

Yemek Zevki Editör

Next Post

Meksika Ateşi Knorr Çabuk Çorba ile Bardağınızda

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki