Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Koska , Tahin-Bal’ı Cam Kavanozda Buluşturdu

by Yemek Zevki Editör
27 Ocak 2014
in Haber Turu
463 30
1
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Soğuk algınlığından mide rahatsızlıklarına, romatizmadan kansızlığa kadar pek çok hastalığa karşı kalkan görevini üstlenen bal, tahinin gücüyle cam kavanozda buluştu.

Koska’nın tamamen doğal ve katkısız ürettiği tahin-bal karışımı, özellikle çocuk ve gençlerin beslenmesinde sağlıklı bir alternatif olacak.

Yüz yılı aşkın deneyimini modern yorumlarla tüketiciye sunan Koska, lezzetli ve sağlıklı birkarışımı daha tüketicisine sunuyor. Koska, doğal, bitkisel protein kaynağı olan ve içerdiği E, B vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum gibi mineraller bakımından faydası saymakla bitmeyen tahini, doğanın insana sunduğu en saf yiyecek olan bal ile en sağlıklı formda buluşturdu.

Türkiye’de sadece Koska’da bulunan son teknolojiye sahip tesislerde, tarladan alınan susamdan, besin değerleri tamamen korunarak, koruyucusuz ve katkısız olarak elde edilen tahin, analiz raporları ile saflığı belgelenen balla buluştu. Koska’nın bal ile tahinin karışımından ortaya çıkardığı farklı, nefis ve akılda kalıcı lezzet, camın sağlığında tüketiciye sunuluyor.

Her yaştan herkesin güvenle tüketebileceği sağlık ve enerji kaynağı karışım, özellikle bir yaşından büyük çocuklar ile gençlerin beslenmesinde sağlıklı bir alternatif olacak.

Tags: haber
Previous Post

Dana Şaşlık

Next Post

Manisa Kebabı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Manisa Kebabı

Manisa Kebabı

Comments 1

  1. Özden cengiz says:
    12 yıl ago

    Koska tahin bal guliten iceriyormu

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki