Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Kömbe

by Yemek Zevki Editör
22 Temmuz 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Kömbe
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kömbeKömbe İçin Malzemeler:

120 gram tereyağı
1,5 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı pudra şeker
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı baharat karışımı (tarçın, yenibahar, toz karanfil, mahlep)
2 çay kaşığı kabartma tozu
5,6- su bardağı un
1 çorba kaşığı ince çekilmiş ceviz içi

Hazırlanışı:
Tereyağını eritip ılınmaya bırakın. Un dışındaki tüm malzemeyi ilave edin. Hafifçe karıştırın. En son azar azar unu ekleyerek yumu- şak kıvamlı bir hamur elde edin. Hamurdan yarım mandalina büyüklü- ğünde parçalar koparın. Her parçayı kömbe kalıbına yerleştirip şekillendirin ve daha sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine özenle dizin. Hamur bitene kadar aynı işleme devam edin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında hamurlar kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alın, isteğe göre kömbelerin üzerlerine pudra şeker serpin.

Tags: KömbeKömbe hazırlanışıKömbe malzemelerKömbe tarifi
Previous Post

Kayısılı ve Dondurmalı İçecek

Next Post

Patates Püresi Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patates Püresi Video

Patates Püresi Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki