Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Kızarmış Mantı

by Yemek Zevki Editör
02 Temmuz 2014
in Hamur İşi Tarifleri
478 15
0
Kızarmış Mantı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2430

Malzemeler:

– 4 su bardağı un

– 4 adet yumurta

– 1 çay bardağı su

– Tuz

Harcı İçin:

– 3 adet soğan

– 400 gram dana kaburga kıyması

– Tuz

– Karabiber

Hazırlanışı:

Un, su, yumurta ve tuzu iyice yoğurup kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. Dana kaburgadan çift çektirdiğiniz kıymayı arzu ederseniz çiğden, isterseniz tavada soğan, tuz ve karabiberle soteleyin. Mantı hamurlarını açıp, kesin. İçlerine kıymalı harcı doldurup kapatın.

Mantıları fırında hafif kurutabilirsiniz. Ardından 180 derecede kızdırdığınız kızgın yağda mantıları kızartın. Arzunuza göre tatlı ekşi sos veya mayonez, kekik ve yoğurtla yaptığınız bir sosla servis edebilirsiniz.

Tags: Basit YemeklerHamur İşleri
Previous Post

Porçini Mantarlı Mücver Eşliğinde Izgara Bonfile

Next Post

Eşkınlı Tatlı Ekşi Soslu Piliç

Yemek Zevki Editör

Next Post
Eşkınlı Tatlı Ekşi Soslu Piliç

Eşkınlı Tatlı Ekşi Soslu Piliç

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki