Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kıymalı Mini Baget Ekmek

by Yemek Zevki Editör
09 Kasım 2015
in Pratik Yemekler
468 25
0
Kıymalı Mini Baget Ekmek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kiymali-baget-ekmek

Kıymalı Mini Baget Ekmek Tarifi

Kıymalı Mini Baget Ekmek İçin Malzemeler:
1 adet mini baget ekmek
50 gram orta yağlı kıyma
1 tatlı kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı biber salçası
1 adet küçük boy kapya biber
Tuz, karabiber
2 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

Kıymalı Mini Baget Ekmek Hazırlanışı:
Tavayı ocağın üzerine alın. Tava ısınınca kıymayı kavurmaya başlayın. Sıvı yağı, salçayı ve biberi ekleyip kavurmaya devam edin. Ocaktan alın. Tuzu, karabiberi, kıyılmış maydanozu ekleyerek tatlandırın. Baget ekmeğinin ortasını cep şeklinde açın ve kıymalı karışımı içine doldurun. Üzerine kaşar peyniri serpin, 200 dereceye ayarlı fırında peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Sıcak servis yapın.

Tags: baget ekmekKıymalıKıymalı Mini Baget EkmekKıymalı Mini Baget Ekmek HazırlanışıKıymalı Mini Baget Ekmek İçin MalzemelerKıymalı Mini Baget Ekmek Nasıl YapılırKıymalı Mini Baget Ekmek Tarifi
Previous Post

Kereviz Püresi

Next Post

Fırında Baget Börek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Baget Börek

Fırında Baget Börek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki