Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Diyet Yemekleri

Kıyma Soslu Kepekli Erişte

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Diyet Yemekleri, İftar Yemekleri, Pratik Yemekler, Tarifler
463 30
0
Kıyma Soslu Kepekli Erişte
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(4 kişilik)

Hazırlanma Süresi: 20 Dakika

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Zorluk Derecesi: **

 

Malzemeler

2 su bardağı kepekli erişte

100 gram kıyma

1 adet soğan

2 adet domates

2 adet yeşil biber

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Yeteri miktarda kekik ve reyhan

Karabiber, tuz

Kıyma Soslu Kepekli Erişte Tarifi:

Erişteyi kaynar tuzlu suda 7-8 dakika haşlayıp süzün. Soğanı domatesi ve yeşilbiberi ince kıyın. Zeytinyağında soğanı kavurup, kıymayı katın. Kavrulunca domates ve biberleri ekleyin. Suyunu çekip koyu kıvama gelince ateşten alıp, kekik, reyhan, tuz, karabiber ekleyip erişteyi servis tabağına alın. Sosu üzerinde gezdirip servis yapın.

Previous Post

Kıymalı Krep

Next Post

Hünkar Beğendi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hünkar Beğendi

Hünkar Beğendi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki