Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Kiremitte Söğürme Kebabı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri, Tarifler
473 20
1
Kiremitte Söğürme Kebabı

Kiremitte Söğürme Kebabı

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Kiremitte Söğürme Kebabı

150 gram kuzu eti

1 adet patlıcan

1 adet domates

1 adet sivri biber

1 diş sarımsak

25 gram rendelenmiş kaşar peyniri

15 gram tereyağı

1 tutam pul biber

1 tutam karabiber

1 tutam tuz

Kiremitte Söğürme Kebabı Tarifi:

Patlıcan, domates ve biberi kısık ateşte közleyin. Közlenmiş malzemelerin kabuklarını soyup doğrayın ve marine edin. 1 diş sarımsağı döverek ilave edin. Tereyağını ayrı bir tavada eritirken, marine ettiğiniz malzemeleri içerisine katıp, tuz, karabiber, pul biber ekleyerek karıştırın. Tereyağı eridikten sonra karışımı ayrı bir tabağa alıp, ayrı bir tavada 150 gram kuzu etini sotelemeye bırakın.  Etler piştikten sonra marine ettiğiniz ve ayrı kapta duran  sebze közlemelerini servis tabağına yayın. Etleri üzerlerine serpiştirin. Etlerin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini gezdirerek, fırında 3 dakika pişirdikten sonra servis aşamasına geçin.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Baharatlı Patates

Next Post

Yer Elması Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yer Elması Salatası

Yer Elması Salatası

Comments 1

  1. Jonita says:
    14 yıl ago

    Ellerine sağlık canım,yoğurtlu pfcre tarifinin dışında bir tarif deemnemiştim bende..Peynirle de gfczel olacağını dfcşfcnfcyorum..Afiyet olsun.sevgilerimle..

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki