Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kestaneli Lahana Sarma

by Yemek Zevki Editör
08 Aralık 2014
in Tarifler
478 15
0
Kestaneli Lahana Sarma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

23

Kestaneli Lahana Sarma Malzemeler:

> 1 adet küçük boy lahana

> 200 gram pirinç

> 50 gram havuç (rendelenmiş olacak)

> 1 adet iri boy kuru soğan,

> Sıvı yağ (30 gram tencere içine, 30 gr dolma içine)

> Tuz > Karabiber > Kuru nane

> Tarçın > Yenibahar

Kestaneli Lahana Sarma  Hazırlanışı:

Soğan ve pirinçten dolma içini yapın. Baharatları ve rende havucu dolma içinde kullanın. Lahanaları maksimum 2 dakika olmak üzere sıcak suda haşlayın ve soğuk sudan geçirerek elinizin büyüklüğünde kesin. Dolma içini lahanaya koyup sarın. Lahanadan çıkan kırıntıları tencerenin altına dizin. Üzerine sarmaları koyun (Sarmaların tencerenin tabanına temas etmemesi gerekir). Kısık ateşte 30 dakika pişirip soğumaya alın.

Tags: Kestaneli Lahana SarmaKestaneli Lahana Sarma HazırlanışıKestaneli Lahana Sarma MalzemeleriKestaneli Lahana Sarma Tarifi
Previous Post

İmam Bayıldı

Next Post

Yenigün Gıda Bir Asırdır Sofraları Tatlandırıyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yenigün Gıda Bir Asırdır Sofraları Tatlandırıyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki