Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Keşli Tagliatelle

Keşli Tagliatelle

Keşli Tagliatelle
Puan ver

knorKeşli Tagliatelle Malzemeler:

300 gram keş peyniri

Tagliatelle makarna

250 gram ceviz

2 yemek kaşığı tereyağı

1 Paket Knorr tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosu

Keşli Tagliatelle Hazırlanışı:

Öncelikle bir tencerede suyu kaynatın. Daha sonra kaynayan suya tagliatelle makarnayı ekleyin ve  8 dakika sonra almak üzere kaynamaya bırakın. Bu sırada bir tavaya rendelediğiniz keş peynirini sarı renk alana kadar kavurun. Keşimiz renk almaya başlarken dövülmüş cevizleri atın. Son olarak haşladığınız makarnayı sudan çıkarıp keş ve cevizle karıştırın. Servis ederken; Sos olarak Knorr’un tatlı kırmızı biberli ve maydanozlu salata sosunu üstünde gezdirin. Son olarak kuru domates ve fesleğen yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir