Ana Sayfa » Tarifler » Keş Peynirli Erişte
Keş Peynirli Erişte

Keş Peynirli Erişte

 Malzemesi

1 paket hazır erişte
30 gram tereyağı
2 adet domates
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 kase rendelenmiş keş peyniri

 Keş Peynirli Erişte Tarifi;

Domatesi rendeleyip süzgeçten geçirerek çekirdeklerini ayırın. Tereyağını eritip rendelenmiş domatesi, suyu hafif çekene dek kavurun. Kırmızı toz biberi ve şekeri ilave edip 5 dakika daha kavurun. Ocaktan alın. Sosunuz hazırdır.

Hazır erişteyi kaynar suda 7-10 dakika haşlayıp domatesli sos ile harmanlayın. Servis tabağına aktarıp üzerine keş peynirini serpin. Sıcak servis yapın.

OKU ➤  Aşkla üretilen İlk Hasat: Tariş "İlk Hasat" zeytinyağı tam mevsiminde sofranızda

Tavsiye

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

RAMAZAN’DA 30 GÜNE 30 ALTIN ÖNERİ

Ramazan ayında oruç tutanlar için 30 günü sağlıklı geçirmeleri için altın niteliğinde 30 ayrı öneri… …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir