Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Kerevizli Tavuk Çorbası

Kerevizli Tavuk Çorbası

Yapım: Yıldız Özsamaha

Malzemeler:

2 tavuk but

1 çay bardağı noodle

5 sap kereviz ya da 1 kereviz

2 diş sarımsak

1 adet kuru soğan

1 adet tavuk çeşnisi (bulyon)

1 adet havuç

½ çay bardağı haşlanmış mısır

1 adet limon

Bir tutam kimyon

Hazırlanışı:

Tavukları güzelce yıkayın ve haşlanması için bir tencereye alın. Diğer yanda havuç, soğan, kereviz ve sarımsak doğrayın ve kaynayan tavuğun üzerine ekleyin. Daha sonra mısır, kimyon, sıkılmış limon ve çeşni ilave edin. Tavuğu yaklaşık 20 dakika haşlandıktan sonra noodel’ları ufak parçalar halinde kırıp çorbaya atın. Pişmeye yakın kerevizin yeşil kısımlarını küp küp doğrayıp çorbaya ekleyin.

#kerevizlitavukçorbası #tavukçorbası #çorba #soup #wintersoup #winter #food #yummy

 

Tavsiye

Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kase konserve ton balığı 1 adet közlenmiş kırmızıbiber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.