Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma

27

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma Malzemeler:

> 250 – 300 gram kaz ciğeri

> 2 adet rendelenmiş domates

> 3 adet orta boy soğan

> Yarım demet taze nane

> Yarım demet maydanoz

> 50 gram biber salçası

> Yarım çay bardağı sıvı yağ

> Karabiber

> Tuz > 200 gram lahana

Kaz Ciğerli Izgara Lahana Sarma Hazırlanışı:

Kaz ciğerlerini soya sosu, zeytinyağı, tuz, karabiber ile marine edin. Lahanaları birkaç dakika kaynar suda haşlayın, daha sonra dikdörtgen olacak şekilde kesin ve ciğeri sarın. Izgarada her yeri eşit olacak şekilde kızartın, üzerine salça, ince doğranmış soğan, domates tuz karabiber ve tereyağı ile kıvamlı bir sos yapıp dökün

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir