Üretim ve Prodüksiyon: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN
(4 Kişilik)
Malzemeler:
10 adet kayısı
6 adet hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı bitter damla çikolata (veya parça çikolata)
Tarçın
Pudra şeker
Hazırlanışı:
Milföyleri oda ısısında yumuşatın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yan yana bitiştirerek bütün bir dikdörtgen hamur oluşturun. Çikolata parçacıklarını elinizle bastırarak hamurun içine batırın. Üzerlerine ikiye kesilmiş kayısıları yerleştirin. Kayısıların içine de çikolata parçacıkları ile doldurun, tarçın serpin. 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, hemen pudra şeker serpip servis yapın.
#kayısılıveçikolatalımilföybörek #milföybörek #börek #börekyap #tatlıbörek #çaysaati #kahvaltısaati