Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Karışık Pide

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Hamur İşi Tarifleri
478 15
0
Karışık Pide

Karışık Pide

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 Malzemesi

Karışık Pide


• 80 gram dana bonfile
• 70 gram dana 5’li set
• 30 gram kaşar
• 40 gram domates
• 20 gram çarliston biber
• 20 gram kuru soğan
• 3-4 dal taze maydanoz
• 5 gram tuz • 3 gram toz karabiber
• 15 gram tereyağı • 1 adet yumurta
• 20 gram yoğurt

Karışık Pide Tarifi:
Sebzeleri çok ince doğrayın. İnce doğranmış kuşbaşı eti, tuzu ve
karabiberi sebzelere ilave edip harcı iyice karıştırın. Hamur için;
un ve mayayı su ile yoğurun. Hazır olan hamuru pide şeklinde
açın ve içine harcı yayın. Kenarlarına yumurta ve yoğurt ile hazırladığınız
karışımı sürün. Pidenizin daha iyi pişmesini ve lezzetli
olmasını sağlayacaksınız. Fırından çıkan pidenin
kenarlarına tereyağı sürerek servis yapın.

Tags: Hamur İşleri
Previous Post

Fırında Sebzeli Tavuk

Next Post

Künefe

Yemek Zevki Editör

Next Post
Künefe

Künefe

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki