Malzemeler:
- 450 gram orta boy karides (ayıklanmış ve temizlenmiş)
- 1 adet (310 gramlık) konserve mısır, süzülmüş
- 1 su bardağı rendelenmiş İtalyan peynir karışımı
- Yarım demet taze fesleğen (ince doğranmış)
- ½ çay kaşığı tuz
Haşlanmış Pirinç Pilavı
- 1 su bardağı Haşlanmış California Calrose Pirinci
- 2 su bardağı Su
Hazırlanışı:
Karidesleri şişlere geçirin. Fırında ızgara yapmak için, ızgara rafını yağ spreyi ile yağlayın. Karideslerin üzerine fırçayla yağ sürün. Izgarada, ısı kaynağından 10-12 cm uzakta, yaklaşık 4 dakika pişirin.
Büyük bir kapta pilav, mısır, peynir, fesleğen ve tuzu karıştırın. Karışımı servis kaselerine paylaştırın. Üzerine karidesleri yerleştirerek servis edin.