Malzemeler: 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci ¾ su bardağı tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt 1, ½ su bardağı tam yağlı süt ¾ su bardağı bitter çikolata, doğranmış 6 yemek kaşığı demlenmiş espresso 6 yemek kaşığı tatlandırılmış ve kavrulmuş hindistan cevizi rendesi 6 yemek kaşığı kakao parçacığı Hazırlanışı: Büyük ve kalın tabanlı bir tencerede pirinç, yoğunlaştırılmış süt, tam yağlı süt, çikolata …
Devamını oku »Etiket arşivi: pirinçli tarifler
Sushi Topları
Malzemeler: 1 su bardağı taze pişmiş California Calrose Pirinci 3 yemek kaşığı tatlandırılmış pirinç sirkesi 2 yemek kaşığı kavrulmuş susam veya siyah susam (isteğe bağlı) Her biri 2 yemek kaşığı doğranmış karışık iç malzemeler: Avokado, Salatalık, Mango, Füme somon, Wasabi bezelyesi, Ton balığı, Karides, Wasabi Hazırlanışı: Geniş ve sığ bir kaba pirinci yayın; üzerine tatlandırılmış pirinç sirkesi ve susam serpin. …
Devamını oku »Ekşi Misket Limonlu Puding
Malzemeler: 2 su bardağı ufalanmış zencefilli kurabiye ⅓ su bardağı eritilmiş tereyağı 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci 2 su bardağı süt 1 kutu (yaklaşık 400 g) tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt ½ su bardağı taze misket limonu suyu 1 su bardağı çırpılmış krema Misket limonu kabuğu (isteğe bağlı) Hazırlanışı: Fırını 175 dereceye ısıtın. Taban İçin: Ufalanmış zencefilli kurabiye ve eritilmiş …
Devamını oku »Hardal Tohumlu Pirinç Salatası
Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen baldo pirinç) 1 çay bardağı haşlanmış nohut 1 küçük kase yeşil zeytin (Çekirdekleri çıkartılmış) 1 kahve fincanı kuru üzüm 4-5 dal kıyılmış taze nane 1 çay kaşığı hardal tohumu 1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 1 tatlı kaşığı hardal Tuz 1 küçük kase nar tanesi (Tercihen …
Devamını oku »