Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Kara Orman Meyveli Pasta

by Yemek Zevki Editör
01 Aralık 2022
in Pasta Tarifleri, Tarifler
473 20
0
Kara Orman Meyveli Pasta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kara Orman Meyveli Pasta

(4-6 Kişilik)

Malzemeler:

500 gram kremşanti

100 gram beyaz pralin

400 gram beyaz çikolata (benmari usulü eritilmiş)

5 adet yaprak jelatin

90 gram toz şeker

2 adet yumurtanın sarısı

Orman Meyveli Karışım İçin:

50 gram frambuaz

50 gram dağ çileği

50 gram böğürtlen

2 adet hazır pasta tabanı

80 ml. vişne suyu

Üzeri İçin:

1 kase orman meyvesi karışımı

1 su bardağı hazır çilek sosu

Hazırlanışı:

Jelatini küçük bir kasede soğuk suda eritin. Yumurtaları ve şekeri mikser yardımı ile köpük köpük olana dek çırpın. Sırasıyla kremşantiyi, pralini, eritilip ılınmış beyaz çikolatayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. Erimiş jelatinleri de ekleyin. Karışımın üçte birini streç filmle kaplanmış http://sohbethatti.cyou yuvarlak kek kalıbına dökün. Üzerine orman meyveli karışımın yarısını serpin. Hazır pandispanyayı kalıbınıza göre kesin ki karışımın üzerini tamamen kapatsın. Kalan malzemeyi de değerlendirip inci katı aynı şekilde uygulayın. Pastayı buzlukta donuncaya kadar bekletin. Servis etmeden 10 dakika önce üzerine hazır çilek sostan dökün.

Tags: Kara Orman Meyveli PastaKara Orman Meyveli Pasta nasıl yapılırpastapasta tarifiTarifler
Previous Post

Fırında Etli Biber Dolma

Next Post

Gıda Etiketlerinde Gizlenen Tehlikelere Dikkat Edin

Yemek Zevki Editör

Next Post
Gıda Etiketlerinde Gizlenen Tehlikelere Dikkat Edin

Gıda Etiketlerinde Gizlenen Tehlikelere Dikkat Edin

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki