Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Izgara Sebzeli Kiş

by Yemek Zevki Editör
04 Mart 2016
in Tarifler
478 15
0
Izgara Sebzeli Kiş
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

izgara-sebzeli-kis

Izgara Sebzeli Kiş Tarifi

Izgara Sebzeli Kiş İçin Malzemeler:
3 adet kırmızı biber
1 adet kabak
5-6 adet mantar
100 gram labne peyniri
75 ml. krema
1 adet yumurta
Tuz
Hamuru İçin:
100 gram tereyağı (soğuk)
200 gram un
1 adet yumurta (soğuk)
Yarım çay bardağı su (soğuk)
Tuz

Izgara Sebzeli Kiş Hazırlanışı:
Hamuru için; Buzdolabından yeni çıkarmış olduğunuz soğuk tereyağını, unu ve tuzu çukur bir kapta iyice kıyıp kum haline getirin. Daha sonra yumurtayı ve soğuk suyu ekleyin. Mümkün oldukça malzemeler ısınmadan hızlıca hamuru toparlayın. Streç filme sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirmeye bırakın. Bu sırada sebzeleri ızgarada kızartmak için kabakları ince uzun dilimler halinde kisin. Biberleri ortadan ikiye kesin. Sebzeleri ızgarada kızartın. Daha sonra iri parçalar halinde kesip içine labneyi, kremayı, yumurtayı ve tuzu ekleyip karıştırın. Dinlendirmiş olduğunuz tart hamurunu yağlanmış orta boy tart kalıplarına yayın. İçine nohut, kuru fasulye gibi ağırlık yapacak bakliyatlar serpin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika ön pişirmesini yapın. Fırından çıkartıp bakliyatları içinden alın. Sebzeli harcı tart hamurunun içine paylaştırın. Fırının ısısını 180 dereceye çıkartın, tart hamurlarını 15 dakika daha pişirdikten sonra fırından çıkarın. Ilık servis yapın.

#IzgaraSebzeliKiş #IzgaraSebzeliKişTarifi #IzgaraSebzeliKişİçinMalzemeler #IzgaraSebzeliKişHazırlanışı #IzgaraSebzeliKişNasılYapılır

Tags: IzgaraSebzeliKişIzgaraSebzeliKişHazırlanışıIzgaraSebzeliKişİçinMalzemelerIzgaraSebzeliKişNasılYapılırIzgaraSebzeliKişTarifi
Previous Post

Pancarlı Salata

Next Post

Elmalı Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı Cheesecake

Elmalı Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki