Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Izgara Sebzeli Antenli Mercan Lazanya

by Yemek Zevki Editör
23 Mayıs 2014
in Pratik Yemekler
468 25
0
Izgara Sebzeli Antenli Mercan Lazanya
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

lazanya

Malzemeler:

> 1 adet antenli mercan
> 1 adet taze kabak
> 1 adet patlıcan
> 1 adet domates
> 2 yemek kaşığı zeytinyağı
> 100 gram taze kaşar
> 2 diş sarımsak

 

Hazırlanışı: Sebzeleri ayıklayın ve ince dilimler halinde kesin. Bir kabın içerisinde zeytinyağı, tuz, karabiber ve ince doğranmış sebzeleri marine edin. Orta ateşe ayarlı ızgara tavada sebzeleri pişirin. Mercan balığını fileto haline getirin. Zeytinyağı, tuz, karabiber ile balığı da marine edin. Isıya dayanıklı kabın içine 1 adet fileto mercanı ve üzerine ızgara sebzeleri dizin. Toplam 2 kat olsun ve sıralamayı her kata aynı şekilde uygulayın. 1 adet domatesi rendeleyin ve her kata domates rendesinden 1’er kaşık sürün. Üzerine de taze kaşar peynirini rendeleyip fırına verin. 15 dakika süreyle 170 dereceye ayarlı fırında pişirin. Afiyet olsun.

 

Tags: Basit Yemekleryöresel yemekler
Previous Post

Ana Gıda, Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörü İhracat Sıralamasında İkinci Oldu

Next Post

Kralların sofrasından, sizin sofranıza ulaşan lezzet; Maille…

Yemek Zevki Editör

Next Post

Kralların sofrasından, sizin sofranıza ulaşan lezzet; Maille…

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki