Bursa Kebap Evi ile Türkiye’nin dört bir yanında gerçek İskender lezzetine ulaşabilirsiniz.
Yüzde yüz saf Balıkesir – Bursa yaylalarındaki otlarla beslenen dana ve kuzu etlerinin karışımıyla üretilen sağlıklı etler, taptaze pide, keçi sütü ve kaya tuzu ile harmanlanan tereyağı ve Bursa’dan gelen tava yoğurdunun birleşimi Bursa Kebap Evi’nin namını yürüten İskender lezzetinin formülü. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, %70’i dana, %30’u kuzu etinden oluşan tamamen doğal ürünlerle hazırlanan İskender’i, doğal olarak yetiştirilmiş ve 1000 derecede közlenmiş, otomatik bantlarla el değmeden hazırlanan Kütahya Simav domateslerinden elde edilen sos ile lezzetlendiriyor. İskender’in yanında kuru üzümden yapılan yöresel içecek ‘Şıra’yı sunan Bursa Kebap Evi İskender lezzetini taçlandırıyor.
Dünya mutfakları içinde önemli bir yere sahip, Türk mutfağının da baştacı İskender’i, yüzde yüz gerçek et ile orjinaline uygun olarak sunan Bursa Kebap Evi’nin başarısı dilden dile yayılıyor. Omurgalı bir firma olmak adına ve Bursa yemeklerine duyulan saygı sebebiyle, Bursa Kebap Evi İskender’in yanı sıra, mönüsünde sadece Bursa yemeklerine yer veriyor. Bursa Kebabı, Porsiyon Döner, Pilav üstü Döner, Dürüm Döner, Tombik Döner, Çeltik Kebabı ya da Bursa Spesial ile efsane lezzetlere doyabilirsiniz. Bursa Pideli Köfte, Pideli Tavuk ve Beğendili Tavuk Külbastı ise alternatifler arasında. Bursa Köy Kahvaltısı, çorbalar, patates kızartması ve açık büfe salatalarla atıştırabilirsiniz. Bu muhteşem menünün ardından BKE Special, Bursa Kaymaklı Künefe, Kemalpaşa Tatlısı ya da Kestaneli Kup tatlı seçenekleriniz arasında.
İskender’in en lezizini sunan Bursa Kebap Evi restoran konseptiyle de beğenileri topluyor. Altın sarısının yoğun kullanıldığı şık ve konforlu restoran dizaynının yanı sıra işinin ehli ve güler yüzlü personeliyle Bursa Kebap Evi müşterilerinden tam not alıyor. Türkiye genelinde 33 şubesi olan marka her şehirde ulaşılabilir olma hedefinde.