Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

İncasiye (Mardin)

by Yemek Zevki Editör
01 Mart 2016
in Et Yemekleri
486 10
1
İncasiye (Mardin)
748
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

incasiye

İncasiye (Mardin) Tarifi

İncasiye (Mardin) İçin Malzemeler:
400 gram kuzu eti (tercihen kuzunun kürek eti)
1 adet soğan (iri doğranmış)
2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
10 adet kurutulmuş siyah erik
3 su bardağı sıcak su
3 çorba kaşığı pekmez
Yarım limonun suyu
Tuz, karabiber
1 çay kaşığı yenibahar

İncasiye (Mardin) Hazırlanışı:
Eti kuşbaşı şeklinde kesip kendi suyunda, suyunu çekene kadar kavurun. Et kavrulduktan sonra iri doğranmış
soğanı ve zeytinyağını ekleyin. Soğanlar yumuşayıncaya kadar kavurmaya devam edin. Üzerine 3 bardak kaynar suyu ekleyin. Ateşi kısın. 1 saat sonra et suyunu çekmeden yumuşamaya başlayınca erikleri serpin. 10 dakika daha pişirin. Ocaktan almaya 2 dakika kala pekmezi, yarım limonun suyunu, tuzu ve baharatı ekleyin.

#İncasiyeMardin #İncasiye #İncasiyeMardinTarifi #İncasiyeMardinİçinMalzemeler #İncasiyeMardinHazırlanışı #İncasiyeMardinNasılYapılır

Tags: İncasiyeİncasiyeMardinİncasiyeMardinHazırlanışıİncasiyeMardinİçinMalzemelerİncasiyeMardinNasılYapılırİncasiyeMardinTarifi
Previous Post

Minik Kalp Pasta

Next Post

Konya Tirit Kebabı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Konya Tirit Kebabı

Konya Tirit Kebabı

Comments 1

  1. Sümeyye Doğaner says:
    9 yıl ago

    Çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir tarif olmuş çok faydalanma fırsatı buldum sayenizde teşekkürler. Bir an önce yapıp bende deneyeceğim ellerinize sağlık diyorum.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki