Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

İmam Bayıldı

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Tarifler
478 15
0
İmam Bayıldı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

22

İmam Bayıldı Malzemeler:

> 1 adet iri boy patlıcan

> 1 adet iri boy kuru soğan

> 1 adet kırmızı kapya biberi

> 1 adet orta boy çarliston biber

> 2 çorba kaşığı sıvı yağ

> 3 diş sarımsak > 1 adet domates

İmam Bayıldı Hazırlanışı:

Kuru soğan, kapya biberi, çarliston biberi, domates ve sarımsağı piyaz şeklinde doğrayın ve sıvı yağ eşliğinde ocakta kavurun. Tuz ve şekeri yeteri kadar ekleyin. İç malzemeniz hazırdır. İri boy patlıcanı 6 eşit halkaya bölün. Bölünen parçaların içini oyun, dışını ise pijama şeklinde soyun. Kızgın yağ da rengi pembeye dönünceye kadar kızartın. Yağdan çıkarttığınız patlıcanın içi oyulmuş kısmını üste getirin, hazırladığınız iç malzemeyi oyuk kısma doldurun. Tepsiye dizdiğiniz patlıcanı 175 dereceye ayarlı fırında 10 dakika bekletin ve servise sunun.

Tags: İmam Bayıldıİmam Bayıldı Hazırlanışıİmam Bayıldı Malzemeleriİmam Bayıldı Tarifi
Previous Post

Pakmaya Çeşit Ekmek Ürün Gamını Daha Da Zenginleştiriyor

Next Post

Kestaneli Lahana Sarma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kestaneli Lahana Sarma

Kestaneli Lahana Sarma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki